Placeholder Image
Placeholder Image

Culture Crush

Velkommen til!

Culture Crush er en "content hub", som det hedder på smart marketing lingo. Det er et online-univers for kunstnere og kreative projektmagere, hvor i kan søge inspiration og lære, hvordan i tager jeres kreative virke fra A til B.

Det kan i både gøre ganske gratis på bloggen og på de løbende live webinarer, eller gennem intense kurser - live og online.

Placeholder Image

Kvinden bag

Ann-Sofie Rokbøl er musiker under alisset eif og stifter af Culture Crush

Blandingen af livet som musiker med en faglig baggrund som cand.mag i Musikvidenskab / Music & Arts Management gør, at Ann-Sofie har en særlig forudsætning for at formidle emner som fundraising, events, DIY-PR, udgivelser og lignende - alt dét, vi svøber rundt om kunsten.

Hun har nemlig ikke kun lært om det på skolebænken, men været ude og prøve det hele af på egen krop de sidste ti år.

Med Culture Crush ønsker Ann-Sofie at gøre op med myten om "the struggling artist", ved at give kunstnere bedre forudsætninger for at "gøre det selv" og få en bæredygtig karriere gennem den rette viden og støtte, bl.a. fra fondsmidler.

Solskinsøen Bornholm danner rammen for Culture Crush-kontoret, hvor Ann-Sofie skriver de blogindlæg, du kan læse her på siden, og underviser kunstnere fra hele landet via onlinekurser.

Kontakt

Kontakt Ann-Sofie på mail via [email protected]

Eller connect via Culture Crush's sociale kanaler:

Instagram: @culturecrushdk

Facebook.com/culturecrushdk

Få gratis tips og tricks og nyt om kurser direkte i indbakken

Foruden det månedlige nyhedsbrev med 'latest news' og anbefalinger til kunst og fede, gratis ressourcer, så forstyrrer jeg faktisk kun din indbakke de gange om året, hvor jeg lancerer nye kurser eller laver et gratis webinar, jeg tænker kunne være noget for dig..!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Powered by Kajabi