325,- inkl. moms

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind
Dxp6fervqnub1drool2t 9c08a79c b375 4434 8eea 995fb5ab1569

Fundraising 101 til kunst, kultur og kreativt iværksætteri

Dette trin-for-trin kursus vil spare dig timevis af frustrationer med dine ansøgninger - og ikke mindst ærgelser over at misse endnu en ansøgningsfrist.

Kunne du tænke dig at modtage tusindvis af støttekroner til et projekt?

Er du træt af de der gode råd, der ikke hjælper dig igang?

På dette praktiske onlinekursus får du hands-on viden om:

  • Hvor du finder fondene
  • Hvad de kigger efter
  • Hvordan du med få virkemidler kan optimere dine ansøgninger

Resultatet af kursets øvelser er et udkast til en ansøgning som du gang bruge igen og igen.

  

Din underviser er...

Ann-Sofie Rokbøl; ejer af Culture Crush, musiker og wannabe bornholmer. Fra sit lille kontor i en gammel møbelfabrik i Rønne, underviser Ann-Sofie andre kunstnere og kreative projektmagere i emner som fundraising, marketing og livet som DIY-kunstner.


 

Dit udbytte af kurset

Bruger du 2,5 time på kurset nu, sparer du dit fremtidige jeg for TI-ME-VIS(!) af arbejde.

Hvorfor svede over hver ansøgning, når du kan lære én metode, der nærmest skriver ansøgningen for dig...?

Læs mere om kurset her

Gå til forside

Det siger kursisterne...

Da jeg fandt kurset, var jeg i tvivl om jeg skulle bruge penge på noget, jeg før har udskudt pga. dovenskab eller frygten for at fejle. Det viste sig dog, at mit aktive valg om at følge kurset resulterede i, at jeg netop fik færdiggjort min ansøgning. Jeg vil anbefale kurset til alle mine musiker-kollegaer, der ligesom mig har svært ved at komme igang!

Mathilde Falch, Musiker

Fundraising 101 skærer ind til benet. Det er virkelig rart i en tid, hvor der bliver lavet mange videoer og tutorials, hvor halvdelen er fyldord og small talk. Tak for det!

Lullus Illustrationsbiks

Tiden flyver i det gode og informative slideshow-selskab, og man er bevidst om, at arbejdet man producerer undervejs, er noget, der kommer ens personlig projekt til gavn. Jeg vidste ikke meget om fundraising og er nu blevet meget klogere på, HVAD fundraising kan, HVOR jeg kan søge og HVORDAN man laver en god ansøgning.

Julie Dybvad, Musiker

Super godt kursus! Konkret visning af budget, der afklarede nogle dele jeg ellers tit har været i tvivl om, hvordan jeg skulle sætte op. Tænker kurset i lige så høj grad er relevant for iværksættere.

Cathrine, CEO

Styrken ved dette kursus var at få begreberne genopfrisket med konkrete øvelser, som i sidste ende førte til, at man havde et mere eller mindre færdigt projekt. Det var effektivt og en fed følelse.

Franz Bomberg, Forfatter